KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

želimo stopničko višje

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔05.september 2014
želimo stopničko višje

Klub malega nogometa Sevnica je v četrtek  4. septembra v sejni sobi Športnega doma Sevnica  ob 19.30 uri izvedel redno skupščino, kjer so bila podana poročila ter predstavljeni cilji v prihajajoči sezoni.

”Okolica se je poistovetila s futsalom”

Marko Lisec predsednik KMN Sevnice je vesel dejstva, da je futsal  postal še bolj priljubljen in prepoznaven v domačem kraju kot je to bilo pretekla leta. K temu so botrovali vrhunski rezultati na parketu ter premišljeni in razvojno usmerjeni koraki dela uprave kluba. Veliko se je šušljajo o prestopih v sevniški vrste, vendar je na koncu prevladal razum ter smernice , da delujejo v realni zmožnosti  delovanj in obstoja kluba. Želja je postati konkurenčen domačim klubom glede na uspehe v financiranju.

Sledila je zahvala sponzorjem, igralcem, trenerjem, upravi in vsem zanesenjakom, ki so žrtvovali svojo energijo in čas za KMN Sevnico.

”Nisem še treniral boljše ekipe”

Mitja Jontez glavni trener KMN Sevnice je pohvalil delo svojih varovancev na dosedanjih treningih. Navdušen je nas nad njihovo energijo, ki jo dajejo na treningih. Nekaj besed je namenil tudi rezultatom iz lanske sezone, vendar ob tem opozoril, da je to bilo lani. Letos je nov cikel, nov začetek, nova pot. Ne želi braniti lanskih uspehov, ampak z delom premakniti še kakšnem mejnik. Pri mladinski ekipi U21 je v igri tretja zaporedna zvezdica, v članski konkurenci pa bodo poskušali stopiti še korak višje. Igralski kader ostaja nespremenjen.

‘U15 prične s treningi 22. septembra”

Podpredsednik KMN Sevnice Marko Kotar ni mogel mimo lanskih uspehov. Izpostavil je dejstvo,da je lažje osvojiti, kot ubraniti dobre rezultate. Ker je namen KMN Sevnice širiti mladinski bazen nabora igralcev iz Posavja, bodo v novi sezoni nastopili s štirimi selekcijami. Zaveda se pomena dela z mladimi pod strokovnim vodstvom. Iz tega razloga bodo poskušala pridobiti še eno licenco. Klub se širi in bo v prihodnosti poiskal tudi pomoč na področju organizacije in marketinga.

Vizija kluba ostaja ista. Postati državni prvak in v Posavje pripeljati Ligo prvakov.

Spremljajte klubsko spletno stran www.kmn-sevnica.si ter socialno omrežje facebook. Ta vikend, natančneje v soboto 6.9.2014 med 8 in 12 uro, jih lahko poiščete na sevniškem sejmu, kjer boste lahko podaljšali letno karto za ogled domačih tekem.

Kolektiv KMN Sevnica

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *